Наші

РЕЦЕПТИ


Інгредієнти: 2 стейки лосося вагою по 150-200 г, 3 ст. ложки вершкового масла, цедра одного невеликого лимону, 2-3 ст. ложки сухого червоного портвейну, 100 мл нежирних вершків, невелика цибулина, морська сіль і кайенский перець - за смаком.



1 кг форелі посолити, поперчити, полити лимонним соком і залишити на 2-3 години. 0,5 кг картоплі почистити і порізати дрібною соломкою. 2 середніх цибулини почистити, порізати перами і перемішати з картоплею. Все посолити і виложити на змащене жиром деко.



Риба і смажена картопля (або чіпси) (Fish & Chips) - улюблена страва англійців з часів королеви Вікторії. Традиційно для приготування цієї страви використовується тріска (але підійдуть і інші сорти риби з білим м'ясом: пікша, мерлан, сайда, камбала, а в Новій Зеландії використовується акула)



Візьміть: 300 г. спагетті, 300 г. креветок, 200 г. очищених кальмарів або каракатиць, 300 г. мідій або інших черепашок, 50 мл оливкової олії, 2 зубчики часнику, 100 мл білого вина, 2 міцних стиглих помідора, сіль за смаком.



Вам знадобляться: 250 г. м'яса  восьминога ,половинку зеленого і половинку червоного болгарського перцю, 1 великий помідор, половину цибулини, 12 чорних оливок, 2 ст.л. винного оцту, 6 ст.л. оливкового масла, зелень петрушки, сіль і перець.


Рибопереробний завод ТОВ "Ревега"

Call Now Button