Послуги та продукція

 Пропонуємо Вам якісні послуги за вигідними цінами! Телефонуйте!

 

ВАКУУМУВАННЯ

Вакуумна упаковка зберігає продукт таким, який він був до пакування; запобігає потраплянню вологи та повітря в упаковку, що дуже важливо для риби і морепродуктів, адже такі продукти при позитивних температурах і взаємодії з повітрям можуть швидко псуватися.Вакуумна упаковка має ще одну перевагу,вона застерігає продукт від бруду, яка може потрапити в упаковку при його транспортуванні. Вакуумна упаковка гарантує збереження, чистоту і якість продукції. Риба і морепродукти у вакуумній упаковці, при дотриманні умов і термінів зберігання, повністю зберігають смакові якості і корисні властивості, продукцію можна вживати окремо або використовувати для приготування різних страв і салатів.

 

ХОЛОДНЕ ТА ГАРЯЧЕ КОПЧЕННЯ

Незважаючи на те, що виробництво копченої риби — складний і трудомісткий процес, ми не завищуємо ціну на наш продукт, навпаки, ми дотримуємося політики конкурентоспроможної вартості наших рибних продуктів. Копчення рибних виробів забезпечується за допомогою тріски з листяних порід дерев — дуба та вільхи. Цим поєднанням забезпечується неповторний натуральний аромат, витончений смак, золотистий колір копчення.

 

ВЯЛЕНА РИБА

Більшість любителів і цінителів пива погодяться з твердженням, що найкращою закускою цього напою є сушена і в'ялена риба. Вона не тільки допомагає повністю розкрити смакові якості напою, але також є прекрасним доповненням до будь-якого столу, й повсякденному, і святковому.Сушена риба оптом вигідна для закупівлі великими торговельними компаніями і дрібними реалізаторами, оскільки вони вигідно купують партію смачного і якісного товару.

 

СОЛЕНА

Солона риба ніколи не зникала зі столу наших співвітчизників.Навіть під час тотального дефіциту українці ласували солоним оселедцем, скумбрією, кількою. Цей продукт знайомий нам здавна своїм комплексом необхідних організму речовин: легко засвоюваним білком, незамінними амінокислотами, вітамінами і мікроелементами.

 

МОРЕПРОДУКТИ

Пристрасть багатьох гурманів до дарів моря невипадково: вони мають не тільки чудовий смак, але і численні корисні властивості. Морепродукти мають збалансований склад і є легкою некалорійною стравою.Пресерви з мідій, кальмарів та креветок виготовляються в олії у поєднанні з овочами та вишуканими соусами.   Гордістю виробництва являються «Кальмари фаршировані квасолею та овочами» нагороджені Всеукраїнським конкурсом якості продукції «100 кращих товарів України» у 2009 році.

 

ПРЕСЕРВИ З РИБИ

Пресерви з обробленої риби — оптимальне поєднання малосоленого або маринованого філе риби (оселедця, скумбрії, горбуші і сьомги) з різними соусами та заливками. Рибні пресерви — продукт, який не пройшов термічної обробки і завдяки цьому в рибі зберігається весь комплекс необхідних організму людини речовин та натуральний смак рибних продуктів підійде як для сімейного обіду, так і для святкового застілля. Споживча тенденція — збільшення попиту на продукти легкого приготування, люди не хочуть витрачати багато часу на приготування їжі. І покупець по достоїнству оцінив якість і зручність продукту — рибних пресервів.

 

Оселедчик «Генеральський»

Дана група стосується пресервів з філе оселедця в олії з додаванням різноманітних спецій та овочів. Відкрийте для себе багатство смаку.

 

Оселедець «Бабусин»

До пресервів цієї групи відноситься продукція з філе оселедця в різноманітних заливках, кожна з яких додає свій неповторний смак. Це чудове поєднання традиційних рецептів і сучасних технологій, які ідеально доповнюють смак риби.

 

Оселедець «По-домашньому»

Назва пресервів цієї групи говорить сама за себе: суміш шматочків філе оселедця з різноманітними соусами буде гарним доповненням під час сімейного обіду. Гарантія класичного смаку та високої якості готової продукції.

 

Кілька

Виготовляється не розроблена (ціла) та розроблена (тушка). Не розроблена заливається маринадом, тушка – з додаванням спецій та овочів в олії та в томатній заливці. Ідеальна закуска – смачна та поживна.

 

«Пікантний»

Окремий вид пресервів, який являє собою суміш шматочків подрібненого філе оселедця та різноманітних овочів  та фруктів під пікантним вершково-майонезним соусом.

  

Рибне « Асорті»

Є новинкою у виробництві. Для шанувальників не тільки пресервів з філе оселедця, а й інших риб: філе-скибочки горбуші та філе-скибочки скумбрії, дає змогу одночасно спробувати декілька видів риби.

 

Форель та горбуша в олії

Пресерви в олії з елітних сортів червоних риб, які містять всі необхідні речовини для раціону на кожен день.

 

Оселедець-івасі тихоокеанський (сардина)

Ніжний смак сардин спонукає споживача до ностальгійних спогадів, які криються у кожній баночці.

 

Скумбрія «Ювілейна»

Серія представлена пресервами з філе-шматочків, шматка в олії, тушки – в маринаді. Новинкою являються шматки скумбрії холодного копчення в олії. Ідеальний варіант повноцінного обіду чи вечері для тих, хто цінує свій час!

 

Оселедець «Святковий»

Традиційний нерозібраний оселедець, тушка, філе зі шкірою у маринадній заливці. Новинкою є шматки оселедця холодного копчення в олії.

 

Рулети «Торнадо»

Рулети філе – оселедця без шкіри з пряно-овочевими добавками будуть справжньою окрасою будь-якого святкового столу. Рулети філе-оселедця зі шкірою з ароматом духмяних трав також знайшли своїх шанувальників.

 

Черевця лосося та форель-шматочки в маринаді

Являються новинкою виробництва для любителів елітних сортів риби. М'ясо сімейства лососевих високо цінується як гурманами, так і прихильниками здорової їжі. 

 

САЛАТИ

ОВОЧЕВІ

Овочеві салати виготовляються з різноманітної сировини: моркви, буряка, капусти, баклажанів, паприки в поєднанні з різними заливками та іншими інгредієнтами (журавлина, хрін, кальмари) набувають витонченого смаку. Завдяки унікальним рецептурам, салати стають неповторними та користуються попитом у споживачів та постачальників.

 

МОРСЬКА КАПУСТА

Ламінарія (морська капуста) — це бура водорість, що виростає в морях басейнів Тихого і Північного Льодовитого океанів. З давніх часів народи, що живуть по їх берегах, використовували ламінарію як прекрасний харчовий продукт і як ефективний засіб для профілактики і лікування багатьох захворювань. Лікувальна дія морської капусти обумовлено в першу чергу наявністю в ній органічних сполук йоду. Йод покращує асиміляцію білка, засвоєння фосфору, кальцію і заліза, активує ряд ферментів. Під впливом йоду зменшується в'язкість крові, знижуються тонус судин та артеріального тиску.Ще в древньому Китаї водоростями успішно лікували захворювання щитовидної залози — так було відкрито провідне значення йоду в процесі обміну речовин.

Наше підприємство перетворює морські водорості в корисний смачний продукт,комбінуючи з безліччю видів спецій та прянощів, різноманітних заливок та соусів, морських делікатесів,овочів, грибів та фруктів,що надає неповторного смаку кожному  виду продукції.

 

ГРИБИ 

Смак у грибів досить своєрідний — тому його дуже люблять гурмани й кулінари світу. У гриба екзотичний смак, він запам'ятовується надовго і не залишить нікого байдужим. Вони здатні швидко відновити втрачені сили, а так само впливають на здоровий і глибокий сон.Гриби багаті білками, їх по достоїнству оцінили дієтологи.

 
bottom logo

 
Топ100- Пищевая промышленность Яндекс.Метрика