Салат з восьминогом

Вам знадобляться: 250 г. м’яса  восьминога ,половинку зеленого і половинку червоного болгарського перцю, 1 великий помідор, половину цибулини, 12 чорних оливок, 2 ст.л. винного оцту, 6 ст.л. оливкового масла, зелень петрушки, сіль і перець.

М’ясо восьминога поріжте шматочками, помідор і перець кубиками, дрібно порубаєте цибулину. Покладіть все в салатницю. Збийте вилкою оливкова олія, оцет, рубану петрушку, сіль і перець . Заправте салат, добре перемішайте і прикрасьте оливками. У салат можна також додати варені креветки.


Коментувати

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Рибопереробний завод ТОВ "Ревега"

Call Now Button